JAG DIGGAR VÄDRAREN

IMG_7794

Har jag en burka på balkongen undrar ni kanske? Nope, men däremot en galet smart grej som heter Vädraren. Inte så beautyrelaterat, men måste ändå tipsa om denna lilla vardagshack som en svensk tjej vid namn Jennie hittat på. Istället för att tvätta kläderna efter varje användning så hänger jag dem på fläktning på vår minibalkong. Vinterfuskpälsarna och parkasen har gått skytteltrafik senaste dagarna.

Att vädra istället för tvätta spar både miljö och på kläderna, och den här påsen är så himla smart eftersom den vädrar samtidigt som plagget hänger prydlgt i påsen. Har man inte balkong kan man hänga ut påsen genom fönstret, man knyter bara fast banden i vad som råkar finnas nära fönstret.

Shoppa en här!

IMG_7783

Fresh as a daisy. Nyvädrad partyoutfit

IMG_7791

This entry was posted in Testkört! and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 × four =