BÄSTA BUDGETMASCARA?

 

 

mascara-budget

Mina bästa budgetmascaror just nu!

MAX FACTOR Transform Mascara
Borsten är designad för att fånga upp minsta frans, och klä hela raden i tjusig volym. Ögat ramas verkligen in. Max Factor är mästare på borstar (förra årets ELLE Beauty Awards-vinnare Clump Defy Mascara förändrade typ världen för alla klumpfighters), och denna är SÅ grym och lättjobbad. Håller fint hela dagen.

MAYBELLINE The Colossal Go Extreme Leather Black
Nykomlingen i Colossal-familjen ger fransarna high fashion-gloss inspirerad av svart läder. Ger inte lika mycket volym som de andra två, och borsten är lite klumpig om man vill måla underfransarna. Kommer bäst till sin rätt på dig som redan har långa ögonfransar.

L’ORÉAL False Lash Wings Intenza
Borsten ser lite skräckinjagande ut, men är väldigt lättjobbad både upp och nere. Megavolym+megalängd=megalove. Perfekt när en vill bygga supertrendiga spindelbensfransar. Och det vill man ju!

Så ut och unna er lite lördagsgodis!

PS. Vill poängtera att jag har linser och känsliga ögon, och dessa passar utmärkt.

IMG_5961.JPG

Från överst: Tre smarta borstar! Maybellines tjocka borste, L’Oréals gummiborste och Max Factors Transform-borste

IMG_5962.JPG

IMG_5964

This entry was posted in Make-up, Testkört! and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to BÄSTA BUDGETMASCARA?

 1. Jenny says:

  Varför tipsar du/köper du bara mascaror som är djurtestade? Tänker du bara på dig själv, och inte på djuren ett dugg? Finns så många bra som inte är djurtestade. T.ex den från Green People!

  • Maria Ahlgren says:

   Hej Jenny! Enligt EU-lag testar inget av dessa företag på djur. Lagen har gällt i många år nu – sedan kan man givetvis inte kontrollera alla underleverantörers underleverantörers underleverantörer – TYVÄRR!! Undantaget är den kinesiska marknaden; kinesiska myndigheter instisterar sorgligt nog på djurförsök. Vissa, som Stella McCartney, dissar kinesiska marknaden pga detta. Andra prioriterar ekonomiska intressen.
   L’Oréal har dock utvecklat en konstgjord hud som ger hopp om att även kineserna kan går över till att sluta envisas med djurtest.

   Det är också mitt jobb att rapportera om nyheter i skönhetsvärlden för en bred läsarskara, och där ingår givetvis de stora varumärkena. Jag försöker mixa budget, lyx, eko, naturligt och hi-tech så mycket jag kan.
   Vad gäller ekomascara har jag tidigare tipsat om UNE 3-in-1 och många fler. Och varje måndag kör vi Medvetna Måndag! Tipsa gärna om dina favoriter, så kollar jag upp 🙂
   Ha en fin lördagskväll!

 2. Ida says:

  Håller lite med föregående kommentar men kanske med lite mer förståelse, inser att du ändå jobbar på stor tidning som inte är känd för sitt stora djurrättsengagemang… Men! Ville tipsa om Lumenes “orangea” mascara, både den för längd (helt orange förp) och den för volym (svart m orange lock). Cruelty free och fantastiska. Smular inte, separerar fint men går ändå att bygga med samt billiga! Finns tyvärr inte som vattenfasta och det är väl enda minuset 🙂

 3. Catarina says:

  Hejsan, vad har du för tips på ansiktskräm/olja för en 18-åring med känslig och halvt rödflammig hy? Helst inga megadyra saker pga. fattig student. Kramisar.

  • Maria Ahlgren says:

   Estelle & Thild BioCalm Anti-Redness Serum!! Kommer dessutom snart i ny urtjusig förpackning 🙂 Håller faktiskt på med ett jobb om just anti-rödhet (vilket ju kommer som brev på posten för känslig hy, inte minst bland skandinaver). Stay tuned!

  • Maria Ahlgren says:

   Estelle & Thild Biocalm anti-redness serum! Eller La Roche Posays serie Rosaliac. Lycka till 🙂

 4. Astrid says:

  Till er som undrar över djurtester – djurtestat smink är olagligt i EU sen mars 2013. Bra va! Lagen är också så att företag ej får utföra tester utanför EU och sen sälja här – dessa produkter får helt enkelt inte säljas här.

 5. Pingback: Årsresumé del 3 | Marias beautybox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven × = 7