PROJEKT FRYSA KAGGE MED COOLTECH – LIVERAPPORT!

20140730-172951-62991326.jpg

20140730-172952-62992709.jpg

20140730-172952-62992388.jpg

Just nu är min mage insugen i ett -8-gradigt vakuum. Sluurp lät det och så drogs buken in i munstycket. Jag gör min andra session av hypade CoolTech i hopp om att med extremköldens hjälp ta kål på envisa fettceller. Första minuterna är lite läskiga. Det blir ett väldigt sug och väldigt kallt. Men sen blir det mer chillat, och jag ligger och bläddrar tidningar medan fettcellerna kämpar för sitt liv. Om några minuter har behandlingstimmen gått, och då väntar åsynen av en djupfryst, illröd köttklump till mage. Området kommer vara svullet, lite sticksigt och ömt några dagar, men vad gör man inte för Miranda Kerr-mage? Hoppet om tajtare mage kommer vara det sista som lämnar mig, sanna mina ord!
Nu är maskinen klar. Dags att möta Fryskotletten!
Scrolla ner för att läsa om 1:a behandlingen!

This entry was posted in Testkört! and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to PROJEKT FRYSA KAGGE MED COOLTECH – LIVERAPPORT!

  1. Jenny says:

    Haha vilket skämt. Hur bra tror du det är att frysa kroppens “andra hjärna”.. Frysa magen kan absolut inte vara bra. Vill man få bort fettet så träna, eller helt enkelt kolla om du har för mkt cortisol i kroppen. http://www.livestrong.com/article/182548-how-to-get-rid-of-cortisol-fat/

    • Maria Ahlgren says:

      Läs gärna mitt inlägg om omgång 1. Jag vet allt du skriver, och har uttalade hormonproblem. Tränar 3-4 ggr/vecka. Har muskler, men vaddering jag inte vill banta bort pga att jag lätt blir underviktig. Så ja, kanske är jag lurad, men jag älskar att testa magmördande quickfixes! Och enligt alla tester helt ofarligt för omkringliggande vävnad/hud. Vi får se ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 × = ten

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>