NO-CALORIE BROWN SUGAR, NÖTSTRÖSSEL OCH YOGA-YIPPIES!

20120807-222518.jpg

20120807-222527.jpg

20120807-222534.jpg

20120807-222553.jpg

20120807-222604.jpg

20120807-222613.jpg
Euron är svag och det finns bucks att spara på utrikes beautyfoodshopping. I Valencia passade vi på att botanisera på Cortes Ingles matavdelning. Hälsofreakets himmel! Dietico är stora grejer i espana. Vi plockade hem gojibär, chiafrön, olivoljor, himalayasalt och saffran, det går alltid åt.
Jag hittade ett supergott brunsocker, Ideal från USA. Det är gjort på xylitol, vilket namnet till trots är en naturprodukt (björksocker) som inte påverkar blodsockret. Det är riktigt gott, karamelligt och utan bismak. Bara sött och gött! Jag är inte förtjust i vitt sukrin och stevia, så detta är en keeper. Har gjort äpplemuffins och citronkaka som båda blev fab. Ska försöka klicka hem mer på nätet. Eller vet ni brunt björksocker i sverige? Påminner i smaken om maple-sockret jag alltid köpte i Japan; ren lönnsirap i sockerkristallformat som används i det makrobiotiska köket.
Vidare frukostens bästa vän, ett kross av nötter och frön. Perfa i bakning där man annars har mandelmjöl, eller direkt på yoggin, smoothien eller gröten. Ser ni beautyfördelarna (iaf ni som kan spanska)? Lorders! Gå loss och krossa hemma. Paranötter, linfrön, valnötter, mandel och Q10 är det i denna, men finns massa andra superfoodvarianter från engelska Linwoods. Det var Emma som tipsade, tack snäckan, jag är hooked!

I kväll blev det en timmes body balance, gud vad jag älskar’t. Tänk att JAG hittat en fysisk aktivitet jag gillar. Och sakta men säkert blir bättre på. Om jag innan var lyktstolpe är jag nu mer…sugrör? Fast ändå ett ganska stiff sugrör.
Nu får själen sin balance. Raw teriyaki-mandlar från Rawfoodshop.se och en 2007:a Rioja. Nammi.

Xx

This entry was posted in recept, Träning and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 3 = four