BLÅ BLÅ BEAUTY-BABIES PÅ BON!

Ni vet den där plåtningen jag gjorde förra fredagen med mina studio kollegor Marcus Lawett (überfotograf) och Lina Ekstrand (überillustratör/konstnärligt geni)? Så här fint blev det! Och det illustrerar en story om varför vi är så tossiga i BLÅTT denna sommar. Blå kajal, blå mascara, blå hårslingor – ja, vi har alla blivit blådårar, och här försöker jag förklara varför. Samt tipsar om några av de vackraste blå lacken, pennorna, skuggorna und so weiter.

HÄR hittar ni alla mina beauty-artiklar på BON samlade!

PS. Förlåt usel bloggning. Trodde jag skulle tappa förståndet torsdag/fredag. Deadlines, sista minuten-hets, sjukdom, kaos kaos och lite mer kaos.

Nu är det däremot semester och även om jag inleder med obligatorisk sjukhelg (post-pre-semester-kaos-sjukan) så är känslan en stort stånkigt AAAAH!

This entry was posted in Skönhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 + four =