THANK GOD FOR HEAVEN ELEVEN!

20120711-125057.jpg

Man känner sig ruffig, sur och risig, men så tittar man på detta och tänker att livet är jäkligt gött ändå.

Yes to Blueberries Intensive Moisturizing Night Repair –  Nattkräm med blåbär som är rika på antioxidanter och C-vitamin som skyddar huden mot fria radikaler. Innehåller också sheasmör som verkar fuktbevarande och mjukgörande, och nonifrukt, känd för sina lugnande och mjukgörande egenskaper. 97% naturlig. Självklart inga nasty parabener, SLS osv.

Yes to Carrot Nourishing Body Lotion – Lotion för oss torrbollar som behöver extra näring och fukt. Innehåller olja från tistelblomma som är mjukgörande och rik på linolsyra som har fuktgivande egenskaper. Morötter, pumpor och sötpotatis är naturliga källor till A-vitamin och betakaroten, vilket skyddar huden och framhäver dess naturliga lyster.

Adonia Hair Reducer Therapy – Vet ni vad jag gjort? Jag har sabbat ett halvårs vaxande genom att ta fram hyveln. Jag är hopplös, vill vara slät jämt, så har inte tålamod med vaxningens utväxtfaser. Och mamma måste vänslats med någon latinsk postman, för mina hår är så att säga inte av fin, blond skandinavisk art. Jag copy/pastar från infosidan: “Denna kräm är berikad med 20 organiska växter som hjälper till att hämma hårsäckarna och lovar reducera oönskat hår på ansikte, armar, ben, bröst och rygg. Adonia HairReducer Therapy hjälper dig till en slätare och fastare hud som ser yngre ut. Krämen följer fotspåren av den beprövade grekiska metoden, en naturlig blandning av organiska växter som hjälper till att minska hårväxt”. Några av de organiska nyckelingredienserna är oljor från citron, jasmin, cederträ, bloodapelsin, grapefrukt, lavendel, lagerbladsblomma, oregano, cade, neroli, palmarosa, rosenträ, rölleka, mandarin, nejlika, ylang ylang, kamomill och bergamott. Min förhoppning är att det ska kunna gå längre tid mellan rakningarna/vaxningarna. Ska köra den även i ansiktet, är fjunpersika. Och Beats – I’m coming to get you (tar den näshår tro?).

No7 Beautiful Skin Eye Make-up Remover – Mild, oprovocerande remover för sommarens waterproofa mascaror.

ZOYA nagellack – Nagellackvärldens rolls royce för lång hållbarhet! Prisbelönta nagellack som sägs vara det lack som sitter längst bland vanliga lack avsedda för naturliga naglar. Och inga potentiellt farliga kemikalier – känns bra nu när även Vera Li Maiko börjat måla naglarna. Färgerna är Wednesday (turkos), Arizona (orange) och Tracie (grön). En dröm att måla med, inget kladd utanför nageln och perfekt, ostrimmig täckning.

Claté Caviar Manicure i Rainbow – Ett wildcard, men så jäkla kul. Som strössel. Denna kommer Vera gå i spinn över! Älskar flaskan med rosett.

Allt finns på eleven.se. ONNA er tjajjår, som vi säger på ren skånska!

xx

This entry was posted in Skönhet, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× four = 28