BODYBALANCE, CAVILIPO OCH KRÄM

20120701-113131.jpg

20120701-113139.jpg

20120701-113200.jpg
Nu har jag tränat ett gäng månader (ca 4 månader mer regelbundet), ätit mina proteinfluff ungefär lika länge, gjort två cavilipo-behandlingar på magen och smörjt varje afton med Sensai cellular performance Body Contour Concentrate.
Min träning är spretig, precis som min flackiga liv, men i regel:
2 bodybalance/vecka alt 1 bodybalance + 1 poweryoga
Ett valfritt gympass, tex bodypump, step eller cykel
Många långa PW och ibland en löptur. Igår tex 2 timmar PW med inslag av jogg.
Mattövningar hemma vid teven några dagar/vecka. Tex en planka och några krigare.

Jag har biffat upp mig lite. Från smal men mjuk dallersparris till mer definierad och lite muskligare, främst i ben. Tycker celluliterna minskat rejält. Och min lilla lilla rumpa har kommit upp lite högre och är lite fastare.
Magen är alltid min akilleshäl. Alltid mjuk, putig och lätt svullen. Men är jag INTE uppsvälld kan man om man anstränger sig se en rand på sidan. Platt, fast tonårsmage kommer jag aldrig få, men för att vara MIG är detta okej. Jag vill inte heller ha sexpack, bara vara mindre lik en muffin i konsistensen.
BRA däremot att benen biffats. Jeansen är tajtare kring låren, och det behöver mina propotioner.

Nu powerwalk på stranden, i afton bodybalance!
Och frullen var en sån här god blåbärsproteinfluff med rostad pumpa, mandel, goji och hallon.

20120701-114933.jpg

This entry was posted in Skönhet, Träning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− six = 2