KOMADAG AHEAD

20120502-091517.jpg
Nä, jag och sverige alltså, neverending beef. Vinter är suicidal. Sen kommer våren och bryter ner en totalt. Tar ögon, energi och livsglädje. Jag hade det bättre i betongstaden jag. I tokyo fanns inte mördarbjörk och AL. Ska fan byta efternamn, vill inte förknippas med eländet.
Förutom antihistamin lägger jag just nu livet i händerna på lomudal och Blox, en mycket trevlig nässpray som lägger sig som en film i näsan. Och mina linser gör PEPPAR PEPPAR ögonen bättre, har superdyra men för mig tidernas bästa acavue true eye. De ger fukt och släpper in syre.
Men trots allt detta känner jag mig konstant full. Såga ner sveriges björkbestånd NU.

20120502-092316.jpg

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 5 = thirteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>