I SHOULD BE SO LUCKY!


Igår invigde jag två riktiga gottebitar ur beautyvårens nyhetsskörd.
Bulgaris nya parfym ur Omnia-serien, Omnia Coral, är en flirtig liten vårbukett signerad näsan Alberto Morillas. Den är inspirerad av röd korall och sommarens skimrande färger. Ur doftbilden kan vi plocka noter av bergamot, hibiskus och granatäppl – superduperfeminin och lovely. Detta är typiskt en sån doft min karl älskar. På vår datenight härom helgen fanns vissa invändningar kring min Escentric Molecules 02-doft, och Beats lät meddela att han föredrar “något mer blommigt”. För att göra världens maffigaste generalisering så verkar många killar gå igång på lite lättare, yngre parfymer. Tunga, djupa dofter får i alla fall min gubbe att tänka tant. Det är lite synd, för till fest älskar jag att drapera mig i tunga, intrikata dofter med många lager.
Omnia Coral är i alla fall en riktig flirtbomb till parfym – love it! Lätt och studsig som en solig sommardag – en riktig “girlfriend”-parfym.
Jag såg bilder på en gammal tokyobekants blogg från lanseringseventet i Bulgari-butiken i Tokyo. Holey moley vad vackert – de hade byggt upp en hel jäkla djungel med exotiska blomster och fågelburar med parfymflaskor i.

Testpatrullen invigde också Diors nya nagellack Lucky – döpt efter en av monsieur Diors favoritmodeller – och matchande lippy ur nya Dior Addict Extreme-kollektionen. Läppstiftet är gorgeous – det kommer inte fram på bild, men det är en riktigt mumsig korallmatt kulör som sitter som en keps på sommaransiktet. Solkysst hy stänkt med fräknar och så en Lucky-mun på det – en vision! Läppstiftet är inte heltäckande, utan mer som en rikligt pigmenterad film som lägger sig mjukt över plutisen. Perfekt om man gillar “stain”-looken och den nya trenden där läppkonturen är lite suddig – tänk nykysst! Landar i butiken vecka 11 – notera det!
Nagellacket är också en riktig humörhöjare, men jag har lite svårt att måla med Diors trekantsformade pensel. Är man ute efter färgen har OPI en snarlik – Red Lights Ahead… Where?. En konstig grej är att igår såg lacket mer koralligt ut, idag mer cerise. Idag väldigt cerise till och med. Testa med mattande lack ovanpå – väldigt vinyligt och fräsigt!

That’s all for now folks! Over’n’out.

xx

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 8 = fifty six