RIP RIP RIP


Vid sidan av mina tusen andra fixeringar är gråa sweaties något jag aldrig blir mätt på. Jag har dem i drivor – med tryck, melerade, midjekorta, oversized, med muddar, utan muddar, rundhalsade och Flashdance-pösiga.
Den här varianten hittade jag härom veckan i Tokyo, på Shibuya 109. Den är rippad lite varstans – på axlarna, i mudden och lite random runt ringningen. Tror affären hette Monkey Business eller Super Monkey eller något annat väldigt Tokyo-isch. Nåt med Monkey var det i alla fall!
Idag kör vi loss på den och fusklatextights från Topshop. Klackade MC-stövlar i metallicfinish från Panaji i Harajuku och blandade skinnband från H&M och Monki runt armarna. Ska visa den mer noga sen, men har en fantastisk ring i svart läder på höger ringfinger från japanska designern Coffy. Och vingring från Gina Tricot!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven × 4 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>