KIMONO FUSION – GO GO GO!Godmorgon bloggen!
Jag har gått alldeles ego och bara skrivit om mitt eget babbel på Världskulturmuséet, och inte sagt många ord om själva utställningen, Kimono Fusion.
Den måste ni se om ni har minsta faiblesse för den estetiska explosion som är japansk kultur, gammal som ny, poppig som traditionell. Utställningen skildrar skönheten i just mötet av traditioner och modern popkultur, därav namnet Kimono Fusion. Jag GRÄT nästan av nostalgi, vill faxa mig rakt till Harajuku NUUUUUUUUUUU (tack mina fina redaktörer att jag ska få åka dit om bara några veckor!!!).
Snattar ett fint bildkollage som Johanna på bloggen Tokyo Love gjort. Hon har också recenserat min föreläsning, tack Johanna!!!
Gå på Kimono Fusion fram till den 31 maj (och njut lite extra av dom otroliga lösfransarna som smyckar klassiska noh-masker – får shu uemura att framstå som nästan simpla!).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 − = zero

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>