IT ASKS FOR PETIT GORGEOUS!

Ofta när jag skrivit något allvarligt så känner jag att jag måste lätta upp stämningen lite med något lite mer flossy. Så att det första man ser när man kommer in på min blogg inte är gnäll och ångest och en ocean av lyxproblem (barn i Afrika får inte ens dricka rent vatten och här gnölar jag om kreativ ångest och en dramaqueenhjärna vars substans hotar forsa ut genom öron näsa mun…).

Dagens motvikt till surandet kan vara denna skylt som jag och Beats sprang på under lördagens romantiska afton (skivbolagskalkonen var sedan länge begraven och förlåten och jag vill passa på att understryka att jag fortfarande är löjligt förälskad i min Beats. Han är bäst bästaste bästast).

Vi var i Roppongi, det mest seedy område i denna stad där kladdiga pojkar och dåliga flickor kryssar mellan strippklubbar, irländska pubar och köttmarknader. Nu var ju inte dessa småbarnföräldrar på strippklubb, men vi VAR faktiskt i foajén till en dragshow men bestämde oss i sista stund för att gå på uteservering istället denna balsamnatt. Nej, vi åt civiliserade ostron och drack alldeles för dyra viner på en lyxigare bistro, men mina kortkorta shorts och billiga monsterklackar gjorde ändå att vi drog till oss en del reklamblad om tittyshows och klubbar där ägarna lägger knark i ens drinkar. Dom skulle bara VETA vilka tittyshows som utspelats hemma i vår IKEA-soffa under senaste halvåret, fram tills mjölkstoppet den 29 april).

I alla fall, diningloungen BAJAMAR (ah, the name!) beskriver frestande sin tredje våning, som går under namnet Hermitage (våning två heter HEAVEN):

It is divided with lace curtain and space is a private space surely
He will be Here if it asks for “oshinobi” and “petit gorgeous”!!

Jag utmanar mina fellow tokyoiter att prova! VAD händer när man ber om “petit gorgeous”??? Kan någon vara mitt ombud och testa? Bajamar ligger på den jävligaste delen av Gaien Higashi Dori, typ mittemot Donki (där vi såklart hamnade och fingrade på läckra kalsipper med Yamanote Line-motiv till Beats. Shinagawa närmast pungen, det är min salaryman det!)


Det var ju matchkväll (Japan förlorade mot Holland) så tokroliga peruker och tröjor överallt. Go Samurai Blue!!!

This entry was posted in Fenomen, From Tokyo With Love, Livet i Tokyo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 × five =