TOKYOS HOTTASTE VINTAGE

Idag skriver jag på Tokyo Total om den nyöppnade vintagebutiken som fått Tokyos hela fashionpack att gå man ur huse och modepressen att ägna spaltmeter åt det chica i att återanvända och ge gamla favoriter nytt liv.
Bland prylarna och plaggen finns flera godingar som kända stylister, designers och kulturpersonligheter lämnat in – allt från kläder till antikviteter till husgeråd är tjusigt uppställt. Så chict att man nästan får coolhetsslag bara av att glida förbi butiken (och plånkan bara VILL öppna sig!)
Läs alles om butiken alla snackar om HÄR.

Och är ni mer vintagesporrade så ligger min guide till Daikanyamas vintagepärlor HÄR (så satans mycket Chanel!)!

This entry was posted in Fenomen, From Tokyo With Love, Mode and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 + = eight