LIVET ÄR SWEET – IGEN


Som alltid tvära kast! Man rullar några varv i ångest och självömkan för att sedan le i hela kroppen en liten stund senare.
Älskar de här dagarna, när vi är alla tre och bara ÄR. Vi gör kanske inte så mycket, bubblar mest runt. Jag och Beats sover lite i skift, jag pilar ut solokvist en stund och vi går promenader.
I eftermiddags var vi på Genji i Roppongi och åt sushi (fast jag tog Mexican Donburi idag, likväl ris och firre). Sen gick jag och fixade händer och fossingar på Nail Quick och HELA salongen var involverad i att få på mig mina sandaler utan att skada lacket. Det var så nervöst för alla förutom mig. Jag ville bara på med skorna och hem hem hem till mina älsklingar – vad är väl en repa i lacket!

Nu sitter jag i mjukisbyxa och äter chokladglass. Vera har precis somnat efter ett bad – hela familjens dagliga höjdpunkt – och jag och Beats ska äta lite, kolla lite teve och vara på tumanhand innan det är dags att krypa till kojs om säg en timme. Vi är helt finito båda två – jag för att jag var vaken halva natten med oroliga tankar och rusande hjärta (och hungrig bebis två gånger). Beats för att han karaokade till halv tre och sedan fick gå upp 07 när Vera gjorde väldigt klart för oss att här ska ingen jävel sova.
Men vi är glada. Jag är glad. Jag har kontroll. Just nu. Sen sitter jag väl där om några dagar igen, trött så marken skakar och med ångest över livskontrollen som försvann.
Manodepressiv eller bara mamma? You tell me…

Nighty!

This entry was posted in From Tokyo With Love. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight × = 32

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>