TESTKÖRT – NEU LASH!

Ännu en gång står jag här med en produkt som lovar sätta fart på ögonfransarna. De ska få så jädrans mycket näring och bli långa, fylliga, mörka, ja, SEXIGA! Jag köpte upphaussade fransboostern NeuLash på en salong i Sverige för 1 500 kronor, ungefär lika mycket som jag betalade förra året för en Revitalash, och ännu en gång är det bara att konstatera att det var en tveksam investering. Efter en och en halv månad slaviskt applicerande är fransarna absolut lite längre och mörkare och liksom flera, men så dramatisk skillnad att det är värt 1500 pix tycker jag inte det är. En bra mascara är långt mycket bättre. Eller en fransförlängning.
Resultat – ja. 1500-kronors-resultat – näe.

Mitt franstips blir istället att mixa och matcha dina favoritmascaror. Jag tycker till exempel att FiberWig är bäst för längd, men Bourjois Volume Clubbing bäst för tjocklek och snabb svärta. Då drar jag först på volumeclubbing, och lägger sen fiberwig ovanpå innan understa lagret hunnit torka. På underfransarna gillar jag Revlon Double Twist. Har jag brått ger Maybelline The Colossal snabbt svärta och lite fyllighet, och med lite FiberWig på toppen blir det ganska bra piff på fransen.
Och tvätta av din favoritborste när mascaran är slut och använd när du applicerar andra märken!
Här är den lilla kvartett som jag just freestylar med dagligen beroende på vad jag är ute efter.

This entry was posted in From Tokyo With Love, Skönhet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 × = twenty

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>