NEW KIDS ON THE HARAJUKU FASHION-BLOCK

Ni veeeet ju hur jäkla galen jag redan är i Laforet Harajuku, och hur många farliga räder som utspelats där involverande mitt VISA-kort och mycket mycket tunga kassar… Nu har jag skrivit lite om mina favoriter bland favoriterna på min res.se-blogg, Tokyo Total. Har också kartlagt tre nykomlingar som alla suckers för mode som suddar ut gränserna mellan pop/konst/street & mode måste checka, bland annat LA-favoriten Joyrich och två karameller för oss ladies.
Klicka HÄR HÄR HÄR för shoppinginspiration deluxe!
Är själv mycket intresserad av denna bikerjacka från JOYRICH.

Igår hade jag förresten möte med ett New York-baserat trendforecast-företag, Stylesight, och det ser ut som om jag ska göra deras guide Style Traveller när de nu ska börja bevaka Tokyo! Sjukt spännande, berättar mer sen. Behöver mer internationella kunder och mer engelskt i portfolion, så är mucho glad!

Nu, panikfika med Martin Koos (VAR ÄR DU MR KOOSU-SAN????)!

This entry was posted in From Tokyo With Love, Mode, Popkultur and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − 3 =