VERA LI GOES WILD WILD WEST

Vera Li Maiko är en mycket bortskämd flicka. Posten står på porten varje vecka med mjuka paket från mormor i Sverige. Mamma kan vara barnmodeindustrins största enskilda supporter just nu. Inte en klänning går säker! Om någon inom bebisklädessvängen ser detta – få in min mamma som kund och er business är hemma.
Igår kom ett paket på tema “denim”. Jeansjacka och jeanskklänning i skjortmodell från KappAhl. Så otroligt tjusigt! Jeansjackan är en smashhit, foto kommer!
Det blir bara roligare och roligare att klä Vera Li nu när hon är lite större och inte bara har bodies och sparkdräkt. Hon är så lång nu, 68 cm! Tycker bestämt hon har blivit lite tjockare också sedan vi började med puré och gröt för någon vecka sedan (hon älskar det, hon vevar så hon typ välter babysittern av glädje när gröten eller puréburken kommer fram). Hon är så stor, vår flicka. De senaste mornarna har vi hittat henne i sängen liggandes på magen, spanandes ut över spjälsängens “krockskydd”. Hon lyfter sig som en liten kran och vill så gärna titta ut i rummet. Det pratas och sjungs och jollras och skrattas högt, en fantastiskt rolig ålder är det. Så skönt att hon är lite mer självständig nu och en egen liten person. Tänk att hon snart är fem månader, hjälp vad snabbt det gick!
Nu ligger vi alla tre i sängen. Beats och Vera Li snusar, och jag ska följa deras exempel nu också tror jag…

This entry was posted in From Tokyo With Love, Livet i Tokyo, Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 + = eighteen