BON VOYAGE NATSUKO!


Järngänget – Biola, jag och Natusko


Wolf och Biola hade kittat upp med Urbanears, som Wolf jobbar med här i Japan. Älskar den turkosa kulören, fast det blir nog ett par rosa ändå…


Såklart fanns det rosa sakura keki.

I fredags hade Natsuko sitt sayonara-party på baren Kawara i Naka-Meguro. Biola och Wolf DJade och projicerade breakdancefilmer fån 80-talet (Breaking2 är en fantastisk stilskola!). Efteråt gick vi till Combine och drack lite surt vin. Där var egentligen privat party där för någon modelabel, men alla små japaner var så på lyset att de inte märkte att vårt gäng anslöt.
På lördag flyttar Natsuko till London för en kurs på London College of Fashion innan hon så småningom ska etablera sin egen exportfirma. Det känns lite som att förlora en skärva av hjärtat. Natsu är ju min bästa japanska kompis, min ENDA riktigt nära japanska hjärtekompis. Det är så svårt att komma japaner nära och bli riktigt förtrolig, och ingen kan ens komma i närheten av Natsu. Hon kommer bli så vansinnigt saknad.
Samtidigt börjar jag bli så van vid dessa ständiga avsked, de är en så stor del av mitt liv. Man vet vid det här laget att dom som verkligen är ens vänner kommer fortsätta att vara det, och det krävs mer än hundratals flygmil för att man ska förlora varandra. Fast det går inte en dag utan att jag önskar att världen var lite mindre, och att Europa låg inklämt inne i Tokyo. Tänk om man kunde bo i Tokyo, men ha familjen och de gamla bästisarna på plats! Då vore livet komplett.
Tur att Natsu flyttar till London i alla fall där jag har vägarna förbi varje år. Jag skulle också kunna tänka mig att bo där igen. Bara jag slipper en lägenhet med mossa på väggarna och fem centimeteer höga mögelsvampar bakom toaletten den här gången…

Natsu, this is not the end but a new beginning… Go get ’em girlie! But remember what I told you about brit guys – ALWAYS check the teeth before even considering going there! See you soon in LONDON, blimey!

This entry was posted in From Tokyo With Love, Livet i Tokyo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight + = 10