MARC-GOODIES FÖR LITEN & STOR

Som ni vet släpper många modehus sina lookbooks likt tidningar här i Japan varje säsong i form av katalog och en samling presenter, furoku. Det är som vanligt E-Mook som ligger bakom, och det kliade såklart deluxe i mina fingrar när jag såg Marc by Marc Jacobs nya kit på Tsutaya igår. Förutom boken döljer paketet en sminkväska (behöver en ny desperat, de blir snabbt så sunkiga!), en fickspegel och en så kallad svetthandduk som alla tokyoiter bär med sig genom den kokande sommaren. Det fina med den lilla handduken är att den är PERFEKT som lase åt Vera Li. Oerhört fashionforward att få sitt kräks och dregel torkat med MJ, ne? Och så fint den matchar den lilla tygväskan från Marc’s förra lookbookpaket som hon har med sina ombyteskläder i vagnen i. Nu väntar vi bara på MJ-blöjorna, sen är vi helt uppkittade!

Nu vankas det lördagsmorgonmys hemma hos Les Beats – jag har gjort pannkakor och som vanligt serveras de med frukt, bär, jordnötssmör och jordgubbssylt. Sen ska jag till frissan, watch this space…

This entry was posted in From Tokyo With Love, Mode, Popkultur and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 + = ten