NYTT PÅ TOKYO TOTAL-BLOGGEN

Bild 1

Idag på min andra blogg, den mer guidiga TOKYO TOTAL för tidningen RES, skriver jag om franska kreativa bomben Kitsune’s guerillaprojekt i Tokyo. Under en månad kan vi tokyoiter shoppa deras senaste kollektioner och musikboxat, men också en speciellt framtagen kollektion, Impression of Nippon from Kitsune, där allt är producerat i Japan, av japanska material.
Om ni är såna där creddos, eller bara intresserade av sjysst design, läs allt här!

Nytt på Tokyo Total-bloggen är också en artikel om ramen-stället där även vi damer känner oss välkomna (och kan få champagne till våra o-flottiga nudlar!) och tips en romantisk hideaway som jag hett drömmer om att besöka med gubben Beats en dag…

TOKYO TOTAL på res.se

This entry was posted in Fenomen, From Tokyo With Love, Mode, Popkultur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven + = 15