DRÖMMEN OM BEATS I SEXISCH BEHÅ…

650623_f520
Bild 4

Oh herregud, jag vet att man inte ska skvallra om sina medmänniskor men jag tror att jag i denna stund sitter bredvid en enuck. Är detta möjligt? Sitter på bokaffären Tsutayas kafé och bredvid sitter en fullvuxen karl och PIPER. Detta är oerhört rafflade. Kan vi har att göra med en karl som fått säga sayonara till klockspelet?!
Han kanske är intresserad av nya trenden MAN BRA?? Japp, ni läste rätt. Senaste trenden här i Jappe är behå för män. Det var min kära Martin Koos som meddelade detta under fredagens vinafton hemma hos oss. Nu när jag är så isolerad att jag lika gärna hade kunnat befinna mig i Skara så får mina out-and-about-buddies vara mina ögon, öron och fingrar på pulsen, och detta var det mest kittlande på länge.
Och det är inte en skröna – Martin har KOLLEGOR som kör flott behå. Han jobbar på en oerhört hipp reklambyrå så det är inga kufar, utan vanliga (?) män i 30-årsåldern (tror inte att behån har något att göra med behov, dvs bitchtits etc, utan det är bara FÄSHION!). Martins ena kollega blev härförleden lite på kanelen under en afton på izakaya och STRIPPADE tills han satt i bara BEHÅN och drack nama biru. Ååååh vad jag hade velat vara Martin Koos i den stunden!
Jag blev så intresserad att jag natten efter DRÖMDE om en man i behå.
Tydligen kan de köpas på stora varuhus, så återigen ska vi inte tro att detta är någon Akihabara-gimmick.

Mr Beats, är du redo??
Kanske är det min man som får hålla ställningar med sensuella sidenbehåar tillsvidare medan jag sportar bygellösa varianter med nedfällbar lucka?
Det finns även tillhörande trosa med extra pungutrymme. Touché!

Bild 5

This entry was posted in Fenomen, From Tokyo With Love, Mode, Popkultur and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine + = 11

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>