Hilfe bitte – ska jag gå BOB?För några veckor sedan intervjuade jag en av Tokyos tophårstylister, Yasuko Inomaru, för shu uemura‘s internationella magasin. Jag frågade henne om vad hon rekommenderade mig för frisyr, och hon nämnde en mjuk bob med full lugg, som den på modellen Rinka (överst).
Tänkte inte så mycket mer på det, men så idag dök tjejen på fotot upp på Starbucks. Och nu vill jag bara saxa!

Den här looken är da bomb just nu i Tokyo, och jag älskar älskar älskar alla söta docktjejer som springer runt i sina bobbar, men hade JAG passat i en?? Har ju först och främst inte tjock hår som ger den där peruklooken, och dels är jag ju lite feg att klippa på längden.
Fast man kan ju faktiskt behålla längderna och böja topparna inåt med tång varje morgon. Och så full lugg och mjukt runt ansiktet.
Vad tycker ni? SKA JAG?????

This entry was posted in From Tokyo With Love. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 + = twelve

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>